Kamp + tanker om babyshower ^^

I dag var det kamp. Liverpool - Tottenham

Det startet med et selvmål av Kaboul mindre enn 2 minutter ute i kampen og fortsatte med at Suarez fikk sitt 29. ligamål denne sesongen. Coutinho fikk det 3. målet i kampen og det siste fikk Henderson fra frispark. Kampen endte 4-0, så det er bra stemning her i dag ihvertfall! :)


YNWA! <3


Men nå har min kjære sovnet på sofaen, så da tenkte jeg at jeg skulle blogge litt om babyshower.

Jeg har ikke så mange nære jentevenner og de jeg har vet jeg at er veldig opptatt for tiden, så jeg føler ikke at jeg kan forvente noe fra dem. Så for å gjøre det enkelt så tenkte jeg å holde babyshower for meg selv. Jeg vet det er andre som har gjort det, men det er litt diskutert. Noen oppfatter det som litt frekt siden mye av det går ut på å gi gaver. Men samtidig så holder man jo som regel bursdag for seg selv uten at noen reagerer på det og dåp/navnefest blir jo også holdt av foreldrene til den lille, så jeg tenker vel at det burde være greit å kunne ha babyshower også.

Skal man gjøre det ordentlig, så koster det jo uansett mer for festen enn gavene.

Jeg kunne jo selvfølgelig bare ha droppet hele greiene, men jeg har alltid hatt veldig lyst til å ha det, og dessuten så liker jeg å arrangere sånne ting. Jeg har begynt å øve meg litt på babyshower-kake allerede. ^^ 


Dette var den første marsipankaka jeg laget, så jeg regner jo med at det blir litt bedre, men blir nok noe lignende. ^^

Jeg tenker å ha det i slutten av mai så jeg fortsatt har litt energi.


Hva tenker du om å holde babyshower selv?


Klikk på teksten for å komme til facebook-siden til bloggen. :)


#kamp #fotball #liverpool #tottenham #LFC #YNWA #premierleague #babyshower #kake #gaver #mamma #mammablogg #gravid #svangerskap

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Snart mamma <3

Snart mamma <3

19, Larvik

Maria Øyhaugen. Jeg bor med kjæresten min i en leilighet i Larvik. Jeg er gravid, termin i midten av juli 2014, så blir nok en del om det fremover. I tillegg er jeg glad i å bake, lage mat og strikke. Vi har katt, ørkenrotter og fisker. Jeg er Liverpool-supporter, så det kommer litt fotball-innlegg av og til. Og jeg er reptilentusiast, så kommer noen innlegg om det innimellom også. :) Det er ikke no vits i skrive "hat-kommentarer", liker du ikke meg og det jeg skriver, ikke gidd å lese. :)

Kategorier

Arkiv

hits