Influensa og nyfødte ørkenrotter

Nå har jeg ikke blogga på noen dager igjen fordi formen ikke har vært helt bra. Jeg er ikke sikker på om det var influensa eller lungebetennelse, men jeg begynner ihvertfall å bli bedre nå. :)

I dag hørte jeg plutselig veldig mye piping fra ørkenrotteburet, så jeg undersøkte det og fant noen bittesmå hårløse klumper på størrelse med en fingernegl! Vi har blitt besteforeldre! <3

Jeg hadde egentlig mistanke om at hannen var steril, siden de er over et år gamle og det fortsatt ikke hadde skjedd noe, men han var visst bare litt treg. ^^ Jeg fikk veldig forsiktig telt dem og sett at det ikke er noe feil med dem og at de har fått melk av mamma. Det er (minst) 8 små - det vanlige er 5-8 per kull, så det er et litt stort kull da. :) Det kan ha vært flere også, men det er viktig å ikke rote for mye når ungene er så små, så jeg fikk bare telt de som lå i den lille haugen på bildet. Det hender at noen er litt gjemt under flis, så om det er flere så ser jeg vel det etterhvert. :)

De er ihvertfall utrolig skjønne. ^^

De er klare for salg om ca. 6 uker, så om noen vil ha disse herlige dyrene er det bare å si fra. :) De skal helst være hvertfall 2 stk sammen siden de er veldig sosiale dyr. De kommer til å koste rundt 50 kr per stk, og den prisen er mest av prinsipp-sak, siden jeg ikke liker systemet med å gi bort dyr gratis.

Her er de stolte foreldrene - mamma, pappa og stemor. ^^ Alle 3 løper bort for å se hver gang det kommer et lite pip fra ungene, så jeg vet ikke helt sikkert hvem som er mamma, men den hvite er ihvertfall pappa. ^^

 

#influensa #syk #ørkenrotter #rotter #dyr #babyer #baby #nyfødt #foreldre

2 kommentarer

PinkLadyXoXo

09.04.2014 kl.19:39

Så søtt da :-D!

Gratulerer så mye som bestemor xD!

Snart mamma <3

09.04.2014 kl.19:50

PinkLadyXoXo: Takk :)

Vanja

10.04.2014 kl.16:19

Ørkenrotter er så herlige!! Hadde to stk tidligere. Noe helt annet enn en kjedelig hamster. Anbefaler mye heller ørkenrotte enn hamster. Har hatt begge deler. Savner mine veldig mye.. De ble veldig fort tam, og nærmest renslige!! Var sjeldent de gjorde fra seg utenfor buret. Utrolig fine dyr <3 Litt problematisk med en hund som ville jakte dem og katt.. Måtte ha døren igjen på rommet om de skulle ut av buret.

Skriv en ny kommentar

Snart mamma <3

Snart mamma <3

19, Larvik

Maria Øyhaugen. Jeg bor med kjæresten min i en leilighet i Larvik. Jeg er gravid, termin i midten av juli 2014, så blir nok en del om det fremover. I tillegg er jeg glad i å bake, lage mat og strikke. Vi har katt, ørkenrotter og fisker. Jeg er Liverpool-supporter, så det kommer litt fotball-innlegg av og til. Og jeg er reptilentusiast, så kommer noen innlegg om det innimellom også. :) Det er ikke no vits i skrive "hat-kommentarer", liker du ikke meg og det jeg skriver, ikke gidd å lese. :)

Kategorier

Arkiv

hits