Forever living! <3

Jeg har nå blitt forhandler for Forever Living.
Det startet med at jeg så og hørte mye om det. Og i starten brydde jeg meg ikke så mye, jeg tenkte som jeg alltid gjør - enda mer av det greiene her? Hvem er det som tror på sånt da? Det er jo ingenting som faktisk fungerer...

Og det skal sies - jeg er en av de som himler med øynene, ler og kommer med en eller annen sarkastisk kommentar når jeg ser reklamer på TV om kremer og kosttilskudd som liksom skal "forandre hele livet ditt"... 

Men etter hvert så begynte det faktisk å irritere meg litt når det dukket opp konstant hele tiden... Så jeg gjorde noen google-søk for å finne ut hva i all verden det greiene der egentlig var for noe og helt ærlig - for å kunne diskutere med de "idiotene" som reklamerte for det. Men da jeg hadde holdt på i en måned med å prøve å finne noe negativt uten å lykkes, så begynte jeg å lure litt... Jeg fant kun positive kommentarer, både fra forhandlere og kunder. Men jeg leste jo at det var Aloe Vera-produkter, og jeg husker at det faktisk hjalp da jeg var liten og mamma smørte Aloe Vera på myggestikk og solbrent hud. Så jeg tenkte etter hvert at kanskje dette faktisk er noe bra, og jeg bestemte meg for å prøve, så da venninna mi spurte om jeg ville bli med på tema-kveld, så sa jeg selvfølgelig ja. - Og jeg var solgt! Jeg merket umiddelbar effekt da jeg prøvde produktene og jeg er da nå - et par uker senere - en fohandler selv.

Dette er virkelig det siste jeg trodde jeg kom til å drive med. Det er ikke lenge siden jeg heller ville jobbe frivillig med "mannfolk-arbeid" i stedet for å være betalt telefonselger, fordi jeg ikke ville "lure" noen til å kjøpe produkter som jeg ikke hadde noe tro på selv.

Men Forever har jeg faktisk stor tro på og driver nå og bruker produktene selv. Jeg skal prøve å skrive litt om det hver dag, men jeg kan ikke love noe - jeg er tross alt ammende og da plutselig i jobb samtidig...Klikk på teksten for å komme til Forever-sida mi på facebook. :)

Klikk HER for å komme til facebook-siden til bloggen. :)

#jobb #forever #foreverliving #forhandler #helse #salg #selger

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mamma til Michael <3

Mamma til Michael <3

20, Larvik

Maria Øyhaugen. Jeg bor med kjæresten min i en leilighet i Larvik. Sammen har vi en herlig liten sønn, Michael Stuart Kleppan, født 16.07-2014 <3 Bloggen kommer fremover til å handle mye om han. ^^ Jeg er selvstendig forhandler for Forever Living. Bare å kontakte meg om du er interessert i produktene eller forretningsmuligheten. :) I tillegg er jeg glad i å bake, lage mat og strikke. Vi har katt, ørkenrotter og fisker. Jeg er Liverpool-supporter, så det kommer litt fotball-innlegg av og til. Og jeg er reptilentusiast, så kommer noen innlegg om det innimellom også. :) Det er ikke no vits i skrive "hat-kommentarer", liker du ikke meg og det jeg skriver, ikke gidd å lese. :)

Kategorier

Arkiv

hits