VIL DU HA EKSTRAJOBB?

Jeg har startet i en jobb nå som jeg virkelig elsker! Jeg kan selv bestemme når og hvor jeg vil jobbe, hvem jeg vil ha som kollegaer og hvor mye jeg vil jobbe. 

Selv har jeg valgt å satse og ha dette som fulltidsjobb. Jeg skal bygge meg opp til en inntekt jeg ikke ville hatt i en A4-jobb, samtidig som jeg har muligheten til å velge arbeidstidene mine og mine egne metoder for å nå målene mine. 

En del av grunnen til at jeg har valgt dette er fordi jeg har en sønn på 4 mnd og jeg vil ha muligheten til å være en tilstedeværende mamma samtidig som jeg vil at han skal oppleve det samme som jeg gjorde i oppveksten - stabil og trygg økonomi. Jeg vil ha muligheten til å kunne være en økonomisk støtte for han når han blir eldre, hvis han f.eks vil studere i utlandet eller andre ting som mange må droppe pga økonomi. Jeg vil også ha muligheten til å ha han hjemme lenger - selv begynte jeg ikke i barnehagen før jeg var 2 år, men jeg vet om mange som må sende ungene dit allerede når de er 7-8 mnd - noe ihvertfall jeg mener er alt for tidlig. 

Jeg kunne ha skrevet en hel bok om hvorfor jeg har valgt dette, det jeg nevnte nå er bare litt av fordelene. Noen starter på deltid og har en annen jobb ved siden av frem til de føler at dette er en trygg nok inntekts-kilde, også er det selvfølgelig andre som også gjør som meg og satser fullt med en gang. Andre igjen vil kun ha dette som en ekstra-inntekt og jobber en time om dagen og tjener 4-6000 ekstra i mnd også er det noen som jobber på hobby-basis og egentlig ikke "bevisst" jobber, men bare tar det litt på sparket når det er en passende situasjon og tjener fort 2000 ekstra pr. mnd. uten å egentlig føle at de har gjort  så mye.

Så det er alle varianter av det. 

Hva kunne DU tenke deg? Hobby, deltid, fulltid, karriere?

  
Kontakt meg enten her eller på mail hvis du vil vite mer. :)

mail: mariaoyhaugenforever@hotmail.com

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mamma til Michael <3

Mamma til Michael <3

20, Larvik

Maria Øyhaugen. Jeg bor med kjæresten min i en leilighet i Larvik. Sammen har vi en herlig liten sønn, Michael Stuart Kleppan, født 16.07-2014 <3 Bloggen kommer fremover til å handle mye om han. ^^ Jeg er selvstendig forhandler for Forever Living. Bare å kontakte meg om du er interessert i produktene eller forretningsmuligheten. :) Kontakt meg her, på facebook: Maria Øyhaugen eller mail: mariaoyhaugenforever@hotmail.com I tillegg er jeg glad i å bake, lage mat og strikke. Vi har katt, ørkenrotter, tarantellaer og fisker. Jeg er Liverpool-supporter, så det kommer litt fotball-innlegg av og til. Og jeg er reptilentusiast, så kommer noen innlegg om det innimellom også. :) Det er ikke no vits i skrive "hat-kommentarer", liker du ikke meg og det jeg skriver, ikke gidd å lese. :)

Kategorier

Arkiv

hits