Jul hos svigers

Uff, nå har det gått litt for lang tid siden jeg blogget igjen... Det har skjedd noe hele tiden og når jeg først har litt tid til overs blir det heller kosetid med guttungen eller spillkveld med min kjære enn å sitte på pc'n og være usosial. Men nå ligger gubben rett ut i sofa'n og ser på tv og lillegutt sover, så da tenkte jeg å oppdatere litt her. :)

Vi var i Kragerø og feiret 70-års dagen til pappa 20. desember. Da ble det hummer. Hele familien inkludert meg selv er hummer, champagne -og dress-folk, men det er jo dessverre ikke alltid man kan ta seg råd til det. Forhåpentligvis blir det oftere framover nå som jeg endelig har en jobb jeg trives i! ^^ Når bonusen min kommer i Januar, kan jeg unne meg litt ekstra luksus!

Julaften feiret vi hos svigers i år og vi var der til 2. juledag. Michael fikk masse gaver og jeg fikk endelig isbit-maskinen som jeg har hatt lyst på i over 5 år! Av min kjære fikk jeg en nydelig veske, perfekt timing også, for favoritt-veska mi hang bokstavelig talt i en tynn tråd. Jeg hater å kaste ting, men den nye forelsket jeg meg helt i med en gang, så da forsvant den gamle ganske fort uansett! I tillegg fikk jeg noen brettspill av han så vi kan få litt variasjon på kjæreste-kveldene og jeg fikk en one of a kind liverbird-"statue" (fotball - liverpool til de som ikke vet det)!! + liverpool-kalender. ^^ Siden han ønsket seg forever-produkter så var jo min jobb enkel, men jeg har en tendens til å ta litt av... Så han fikk MASSE produkter, spill, knivsett, bok og selvfølgelig julestrømpe med masse greier. 

Har kost meg veldig i jula og gleder meg allerede til neste år! Da skal vi feire hos foreldrene mine og etter det blir det nok hos oss med begge sider. 

Skjønnheten har fått på seg julenisse-drakt! <3

Jeg nyter den tida som mamma er best så lenge det varer...! <3

En liten en som er på tur med farfar

Herlige lille familien min <3

1. Juledag sovna vi på gulvet...Men det var ikke lenge gullet sov, så da fikk jeg selskap av min kjære mens oldemor holdt han med selskap ^^ 

Hvor har du vært i jula? :)

 

#jul #baby #familie #gaver #lykke #loveyou #christmas #julegaver #luksus #happy

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mamma til Michael <3

Mamma til Michael <3

20, Larvik

Maria Øyhaugen. Jeg bor med kjæresten min i en leilighet i Larvik. Sammen har vi en herlig liten sønn, Michael Stuart Kleppan, født 16.07-2014 <3 Bloggen kommer fremover til å handle mye om han. ^^ Jeg er selvstendig forhandler for Forever Living. Bare å kontakte meg om du er interessert i produktene eller forretningsmuligheten. :) Kontakt meg her, på facebook: Maria Øyhaugen eller mail: mariaoyhaugenforever@hotmail.com I tillegg er jeg glad i å bake, lage mat og strikke. Vi har katt, ørkenrotter, tarantellaer og fisker. Jeg er Liverpool-supporter, så det kommer litt fotball-innlegg av og til. Og jeg er reptilentusiast, så kommer noen innlegg om det innimellom også. :) Det er ikke no vits i skrive "hat-kommentarer", liker du ikke meg og det jeg skriver, ikke gidd å lese. :)

Kategorier

Arkiv

hits