Nyttårsforsetter! og året som har vært.

Hvert år setter man opp de samme nyttårsforsettene, er så klar i januar også dabber det av i februar om ikke tidligere. Kjenner du deg igjen?Dette året SKAL jeg! Da jeg var gravid, fikk jeg en del plager med helsa, og det ble ikke noe bedre etter at jeg hadde født. Jeg må opp 15 kilo for å så vidt bli regnet som normalvektig. Jeg har alltid vært undervektig, men nå er det ekstremt. Rompa mi er vekk og jeg skal ha den tilbake!!

Mye har bedret seg etter at jeg fant forever og begynte å bruke produktene. Jeg har ikke lenger problemer med magen og søvn-mønstret har begynt å komme i orden. Litt ironisk igrunn, jeg fungerte ikke i en vanlig jobb eller skole pga min 36-timers døgnrytme, men etter å ha funnet en jobb der jeg bestemmer over min egen tid, så legger jeg meg på kvelden og står opp om morgenen - frivillig.

Jeg har også blitt flinkere hjemme fordi jeg har mer energi, men jeg skal bli enda flinkere i 2015! 

Og jeg skal slutte å røyke - jeg har kuttet kraftig ned, men målet er å slutte helt!

Jeg har allerede begynt å trene styrke - hovedsaklig rompe og lår.

Fra 20. januar skal jeg ta en natural detox-kur! Mange tar den for å slanke seg siden en utrensing øker forbrenningen, men den er ikke bare for det. Det er en naturlig måte å rense kroppen på og bli kvitt avfallsstoffer. Tilbakemeldingen jeg har fått er blant annet at folk har fått mer energi, bedre hud og hår, blitt kvitt følelsen av å være oppblåst og ikke har luft i magen lenger. I tillegg har nesten utelukkende alle sammen sagt at de har hatt mye lettere for å slutte med røyk, kaffe, sjokolade, brus og andre usunne vaner! Så jeg gleder meg til å komme i gang! Mange dietter går ut på å slutte å spise, det er selvfølgelig ikke sunt hvis det er over tid. Et par dager er greit, men ofte er hele dietten sånn. Med natural detox skal man fortsatt spise, man skal bare spise litt annen mat og ta kosttilskudd ved siden av.

2014 har vært et år med masse forandring.I januar flyttet jeg til Larvik og jeg flyttet sammen med min kjære. Jeg var da gravid og det var et tøft svangerskap. Jeg hadde sterk svangerskapsdepresjon, kraftige falske rier fra uke 13, migrene 24/7 og masse andre plager. Forholdet var relativt nytt og vi skulle da bli kjent midt oppi alt kaoset og jeg skulle jo også bli kjent med sønnen hans og mye annet som fulgte med. Mener overhodet ikke at alt var negativt, men det var nytt og det ble mye på en gang. Jeg måtte jo også skaffe meg et nytt nettverk siden jeg plutselig bodde i en ny by. Jeg hadde en forferdelig fødsel, men det kom jo noe fantastisk ut av det da! 16. juli ble vår lille sønn Michael født! - 2700 gram og 47 cm.Så var jeg plutselig mamma og livet ble snudd enda mer på hodet. Han er virkelig en perfekt unge - gråter omtrent aldri, legger perfekt på seg, smiler og ler hele tiden og ligger foran i utvikling. Men det er jo fortsatt slitsomt! Frem til nå nylig har jeg fullammet og det tapper jo energien det og, spesielt når jeg ikke har noe å gå på. Han startet med litt grøt for et par uker siden, men hovednæringen får han fortsatt fra meg. Eneste utfordringen med min lille er at han er som mammaen sin - hater å sove! Han vil helst leke og kose hele døgnet og det er jo koselig det, men kan bli slitsomt innimellom også. I august ble jeg introdusert for noe som skulle vise seg å forandre livet mitt enda mer!Da jeg først hørte om forever var jeg veldig skeptisk og negativ, men jeg sjekket det grundig opp og kunne ikke finne noe negativt. Så i september registrete jeg meg under en forhandler. Problemet var at bare noen dager etterpå møtte jeg den som passet meg perfekt å ha som sponsor, men måtte i 3 mnd karantene for å bytte. Det vil si at jeg kunne ikke få en ny konto før i desember. Jeg brukte tiden på forberedelser og på å lese meg mer opp om produkter og forretningsmetoden og selvfølgelig testet jeg ut en del produkter. Plutselig en dag fikk min kjære samboer tilbud om å jobbe i Bergen. Han jobber fortsatt der og er bare hjemme i helgene. Jeg er selvfølgelig glad for at han også har funnet en jobb som han trives i, men jeg vil helst at han skal jobbe her så får håpe det blir til det snart. Han har nå startet eget firma og blir leid inn i Bergen.


Meg og noen kollegaer på inspirasjonsdag i Oslo. ^^

Endelig kom desember! Jeg fikk ikke registrert meg før 10. desember, så jeg hadde ikke kjempemye tid den mnd, men jeg klarte 3. nivå i markedsplanen - supervisor, på selveste nyttårsaften! De fleste bruker hvertfall 3 mnd på det så jeg må innrømme at jeg er litt stolt av meg selv som klarte det på 3 uker! :) 


Min første bestilling! Dette får man ikke til uten å jobbe for det! 

Alt i alt har jeg fått drømmelivet mitt dette året! Mannen, ungen og jobben + masse nye venner, blant annet mine herlige kollegaer! Mangler bare huset og bilen, men nå har jeg faktisk muligheten til å få det også! 2015 skal bli enda bedre!! ^^

 
  


Har du noen nyttårsforsetter?

Åssen har ditt 2014 vært?

 

#nyttår #nyttårsforsetter #lovemylife #lovemyjob #forever #baby #trening #detox #vekt #familie #2014 #2015 

Én kommentar

Du har virkelig hatt et bra år ;) nyttårsforsetter er ikke noe man burde strebe etter,for de er som regel brutt etter en uke eller to. (snakker av erfaringer).

Eneste forandringer jeg har sett i gang er brus-kutt. Så nå har jeg byttet ut pepsi max med aloe vera gel,argi+ og vann ;)

Skriv en ny kommentar

Mamma til Michael <3

Mamma til Michael <3

20, Larvik

Maria Øyhaugen. Jeg bor med kjæresten min i en leilighet i Larvik. Sammen har vi en herlig liten sønn, Michael Stuart Kleppan, født 16.07-2014 <3 Bloggen kommer fremover til å handle mye om han. ^^ Jeg er selvstendig forhandler for Forever Living. Bare å kontakte meg om du er interessert i produktene eller forretningsmuligheten. :) Kontakt meg her, på facebook: Maria Øyhaugen eller mail: mariaoyhaugenforever@hotmail.com I tillegg er jeg glad i å bake, lage mat og strikke. Vi har katt, ørkenrotter, tarantellaer og fisker. Jeg er Liverpool-supporter, så det kommer litt fotball-innlegg av og til. Og jeg er reptilentusiast, så kommer noen innlegg om det innimellom også. :) Det er ikke no vits i skrive "hat-kommentarer", liker du ikke meg og det jeg skriver, ikke gidd å lese. :)

Kategorier

Arkiv

hits